loader
Foto

Galerie foto

Final de săptămană cu teatru pentru copii şi tineri: „Ghetto” şi „Atentate la viaţa ei”

Întâmplările teatrale dedicate celor mai mici dintre spectatori continuă la Casa Artelor.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Spectacolul muzical Ghetto de Simona Vintilă, realizat de Teatrul Ţache împreună cu studenţii modulului de music-hall de la Facultatea de Muzică şi Teatru din Timişoara, va avea premiera sâmbătă, 18 februarie, de la ora 17.00, în sala StudioArt.(w500)

Coordonarea muzicală îi aparţine conf.univ.dr. Mariana Șarba. Vedetele de necontestat ale acestei montări sunt nouă copii talentaţi cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Textul şi regia spectacolului Ghetto poartă semnătura Simonei Vintilă, cea care va veni la „Ora regiunii” impreună cu Ines Dragoş, Carla Filipescu şi Brien Martin.

Teatrul pentru Copii şi Tineret MERLIN din Timişoara vine cu o nouă propunere artistică pentru tinerii de peste 15 ani: spectacolul „Atentate la viata ei” de Martin Crimp.

Piesa este probabil cel mai apreciat text al autorului si cu siguranță, unul dintre cele mai îndrăzneţe şi inovatoare ale acestuia.

Regia îi aparţine lui Ştefan Iordănescu, iar muzica şi scenografia sunt semnate de Dorothea Iordănescu.

Laurenţiu Pleşa, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret Merlin, vine să povestească despre montare, alături de actriţa Mădălina Ghiţescu-Petre şi de regizorul Ştefan Iordănescu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 15.02.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 16.02.2017 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

15:00 Regatul Sălbatic

15:30 Minorităţi în limba maghiară

 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara