loader
Foto

Final de sezon la fotbal și rugby

Fotbalul și rugby-ul din vestul ţării, pe final de an, au fost analizate sâmbătă la emisiunea „În prelungiri”.  

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În prima parte tragem concluziile după sezonul de toamnă în liga a doua, care se incheie cu derby-ul dintre Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa.

Vom avea parte de imagini, în premieră, de la confruntarea primelor două clasate şi de cele mai calde reacţii de la stadionul „Da Păltinişanu”.

În studio, alături de profesorul Ion.V.Ionescu, vine pentru a creiona perspectivele fotbalului şi a sportului timişorean, primarul Nicolae Robu.

În partea a doua, platoul TVR Timişoara îi va găzdui pe proaspeţii câştigători ai Cupei României, rugbiştii de la R.C.M. Universitatea de Vest.

Vicepreşedintele Duşan Filipaş, oferă declaraţii la o zi după i-a fost ridicată suspendarea din partea Federaţiei Române de Rugby. El va fi însoţit de unul din jucătorii exponenţiali ai echipei, Valentin Popârlan.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 6.12.2014 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 7.12.2014 de la ora 0.30.

20:30 Drumuri aproape

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara