loader
Foto

Final de sezon la fotbal și rugby

Fotbalul și rugby-ul din vestul ţării, pe final de an, au fost analizate sâmbătă la emisiunea „În prelungiri”.  

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În prima parte tragem concluziile după sezonul de toamnă în liga a doua, care se incheie cu derby-ul dintre Poli Timişoara şi Metalul Reşiţa.

Vom avea parte de imagini, în premieră, de la confruntarea primelor două clasate şi de cele mai calde reacţii de la stadionul „Da Păltinişanu”.

În studio, alături de profesorul Ion.V.Ionescu, vine pentru a creiona perspectivele fotbalului şi a sportului timişorean, primarul Nicolae Robu.

În partea a doua, platoul TVR Timişoara îi va găzdui pe proaspeţii câştigători ai Cupei României, rugbiştii de la R.C.M. Universitatea de Vest.

Vicepreşedintele Duşan Filipaş, oferă declaraţii la o zi după i-a fost ridicată suspendarea din partea Federaţiei Române de Rugby. El va fi însoţit de unul din jucătorii exponenţiali ai echipei, Valentin Popârlan.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 6.12.2014 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 7.12.2014 de la ora 0.30.

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara