loader
Foto

Galerie foto

Finaliști ai Campionatului Mondial de dans sportiv la "În Prelungiri"

Deși încă nu au împlinit 17 ani, Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu au participat la  finala Campionatului Mondial de dans sportiv desfăşurată la finalul săptămânii trecute în Spania.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu au reuşit la nici 17 ani să câştige premii şi notorietate în competiţii importante, din China până în Germania. Cea mai recentă „ispravă” a lor a fost prezenţa în finala Campionatului Mondial de dans sportiv desfăşurată la finalul săptămânii trecute în Spania.

Nu este deloc uşor să practici această disciplină atât de spectaculoasă, chiar dacă vârsta nu este niciodată prea înaintată atunci când doreşti să înveți tango, samba, cha-cha-cha, jive sau passo doble. Este însă costisitor, costumația putând ajunge la 3.000 de euro sau chiar mai mult.

„E ca un business: investeşti şi câştigi”, explică pentru timisoara.tvr.ro Horia Preda, antrenor şi vicecampion naţional. La toate acestea se mai adaugă cosmeticele şi bijuteriile pe care perechea le foloseşte în timpul spectacolului. Nu trebuie uitaţi nici antrenorii care se ocupă de perechea de dansatori, în funcţie de nivelul de performanţă, o oră de pregătire ajungând de la 30 până la 120 de euro.

Puţini sunt aceia care ştiu faptul că efortul unor sportivi pentru un minut şi jumătate de evoluţie pe ringul de dans e comparabil cu acela al unui sprinter la probele de viteză în atletism.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 9.11 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 9.11 la ora 23.00 și luni 11.11 la ora 15.30.


 

10:00 Minorităţi în limba italiană (R)

(Reluare)

10:30 Forum economic (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara