loader
Foto

Galerie foto

Finaliști ai Campionatului Mondial de dans sportiv la "În Prelungiri"

Deși încă nu au împlinit 17 ani, Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu au participat la  finala Campionatului Mondial de dans sportiv desfăşurată la finalul săptămânii trecute în Spania.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu au reuşit la nici 17 ani să câştige premii şi notorietate în competiţii importante, din China până în Germania. Cea mai recentă „ispravă” a lor a fost prezenţa în finala Campionatului Mondial de dans sportiv desfăşurată la finalul săptămânii trecute în Spania.

Nu este deloc uşor să practici această disciplină atât de spectaculoasă, chiar dacă vârsta nu este niciodată prea înaintată atunci când doreşti să înveți tango, samba, cha-cha-cha, jive sau passo doble. Este însă costisitor, costumația putând ajunge la 3.000 de euro sau chiar mai mult.

„E ca un business: investeşti şi câştigi”, explică pentru timisoara.tvr.ro Horia Preda, antrenor şi vicecampion naţional. La toate acestea se mai adaugă cosmeticele şi bijuteriile pe care perechea le foloseşte în timpul spectacolului. Nu trebuie uitaţi nici antrenorii care se ocupă de perechea de dansatori, în funcţie de nivelul de performanţă, o oră de pregătire ajungând de la 30 până la 120 de euro.

Puţini sunt aceia care ştiu faptul că efortul unor sportivi pentru un minut şi jumătate de evoluţie pe ringul de dans e comparabil cu acela al unui sprinter la probele de viteză în atletism.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 9.11 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 9.11 la ora 23.00 și luni 11.11 la ora 15.30.


 

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara