loader
Foto

Finaliştii Festivalului Concurs “Din Comoara Satului” - Ghiroda 2014

De asemenea am urmărit recitalurile interpreților Petrică Moise, Mariana Deac, Mioara Velicu şi Liliana Laichici la Festivalul „Din Comoara Satului” – Ghiroda 2014.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În acestă ediţie a emisiunii Cântec şi Poveste i-am ascultat pe finaliştii Festivalului Concurs “Din comoara Satului” - Ghiroda 2014.

Cunoscuţii realizatori din Radio-Televiziunea Română, Eugenia Florea şi Tiberiu Ceia, ne-au povestit din culisele acestui festival concurs şi ne-au împărtăşit din secretele reuşitei în lumea muzicii populare.

Cântece îndrăgite din Banat, Ardeal şi Moldova au fost aduse în dar de Petrică Moise, Mariana Deac, Mioara Velicu şi Liliana Laichici, acompaniaţi de orchestra ansamblului profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roşca.

Tot la emisiunea Cântec şi Poveste i-am ascultat pe Cristian Pomohaci şi Cornelia Căprariu Roman, invitaţi în recital în luna mai a acestui an la Festivalul “Din Comoara Satului”.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 30.04.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 3.05.2015 de la ora 19.00.

18:30 Monocrom

19:00 ACTUAL REGIONAL – direct (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara