loader
Foto

Finaliştii Festivalului Concurs “Din Comoara Satului” - Ghiroda 2014

De asemenea am urmărit recitalurile interpreților Petrică Moise, Mariana Deac, Mioara Velicu şi Liliana Laichici la Festivalul „Din Comoara Satului” – Ghiroda 2014.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

În acestă ediţie a emisiunii Cântec şi Poveste i-am ascultat pe finaliştii Festivalului Concurs “Din comoara Satului” - Ghiroda 2014.

Cunoscuţii realizatori din Radio-Televiziunea Română, Eugenia Florea şi Tiberiu Ceia, ne-au povestit din culisele acestui festival concurs şi ne-au împărtăşit din secretele reuşitei în lumea muzicii populare.

Cântece îndrăgite din Banat, Ardeal şi Moldova au fost aduse în dar de Petrică Moise, Mariana Deac, Mioara Velicu şi Liliana Laichici, acompaniaţi de orchestra ansamblului profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roşca.

Tot la emisiunea Cântec şi Poveste i-am ascultat pe Cristian Pomohaci şi Cornelia Căprariu Roman, invitaţi în recital în luna mai a acestui an la Festivalul “Din Comoara Satului”.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 30.04.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 3.05.2015 de la ora 19.00.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Timișoara CCE (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara