loader
Foto

Galerie foto

Formele de soroc şi pră loc din Banatul de câmpie la Cântecul de acasă

Urmăriți emisiunea interactiva cu și despre cântecul și dansul popular, lansări de albume de muzică populară, dedicaţii muzicale, promovarea tinerilor interpreţi.

 

Felicia Stoian
Cântecul de acasă

Formele de soroc şi pră loc din Banatul de câmpie ne sunt aduse în editia de astăzi a emisiunii “Cântecul de Acasă” de dansatorii Ansamblului PUSTA BANATULUI din Timişoara, instruiţi de Dolores Dongea.

Cântecul pastoral de pe Valea Jiului va fi interpretat de un tanăr solist hunedorean– Andrei Calotă iar îndrăgita interpretă lugojană Mihaela Petrovici ne aduce melosul bănăţan.

Şi tot astăzi îl aniversăm la TVR Timişoara pe bihoreanul Cornel Borza.

În partea a doua a emisiunii rămânem in legătură directă cu telespectatorii noştri care pot face dedicaţii muzicale celor dragi.

Emisiunea "Cântecul de acasă" se difuzează pe TVR Timișoara vineri 27.10.2017 de la ora 20.00, cu reluare sâmbătă 28.10.2017 de la ora 13.30 . Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

(w882)

10:30 Cântecul de acasă (R)

(Reluare)

11:30 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara