loader
Foto

"Forum economic" cu Adriana Pinti | VIDEO

În prima parte a emisiunii s-a discutat despre economia socială, iar în partea a doua despre mașinile de epocă. "Forum economic" este difuzat în fiecare joi, în direct, de la ora 16:00, la TVR Timișoara și TVR3.

 

Adriana Pinti
Forum economic

.
Invitați: Mihaela Vețan - președinte CRIES (Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice și Solidare) și Eduard Dobre - reprezentant Kolping România, Casa Calfelor. Cu detalii despre subiect vine, în direct de la Târgul Economiei Sociale, Ioana Achim Surugiu
.
Restaurarea și repararea mașinilor de epocă se poate dovedi un hobby transformat în afacere de succes despre care ne-a vorbit cu Alexandru Popescu- restaurator mașini de epocă.

 

22:30 Best of (R)

- Gărâna Jazz Festival (Reluare)

0:00 Selfie (R)

(Reluare)
 
Societatea românească în epoca POSTADEVĂRULUI | VIDEO

Despre epoca POSTADEVARULUI s-a discutat în Aula Magna a Univeristății de Vest din Timișoara, în 17 mai, de la ora 10:00. Au luat cuvântul ...

"Satul meu": Afaceri cu căpșuni | VIDEO

publicat: joi, 16 mai 2024

Adrian Cireap ne propune o ediție "Satul meu" despre o afacere de succes: căpșuni în solarii, lângă Turnu, în județul Arad.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrtimisoara