loader
Foto

Fotbaliștii de la Metalul Reșița au ieșit de pe teren la Satu Mare

Motivul protestului este reprezentat de întârzieri salariale de aproximativ 10 luni.  

 

Florin Mihoc
Telejurnal Regional TVR Timișoara
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Partida dintre Olimpia Satu Mare şi Metalul Reşita din etapa a 14-a a ligii secunde de fotbal s-a terminat după doar trei minute din pricina unui protest al jucătorilor echipei oaspete.

Motivul protestului este reprezentat de întârzieri salariale de aproximativ 10 luni. Metalul Reşiţa se află în proces de insolvenţă, iar autorităţile locale refuză să se mai implice financiar.

Metalul se află într-o situaţie critică, ocupând ultima poziţie a clasamentului cu doar patru puncte acumulate. Antrenorul Eugen Trică a demisionat de la gruparea reşiţeană în urmă cu o săptămână

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,30 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara