loader
Foto

Fotbaliștii de la Metalul Reșița au ieșit de pe teren la Satu Mare

Motivul protestului este reprezentat de întârzieri salariale de aproximativ 10 luni.  

 

Florin Mihoc
Telejurnal Regional TVR Timișoara
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Partida dintre Olimpia Satu Mare şi Metalul Reşita din etapa a 14-a a ligii secunde de fotbal s-a terminat după doar trei minute din pricina unui protest al jucătorilor echipei oaspete.

Motivul protestului este reprezentat de întârzieri salariale de aproximativ 10 luni. Metalul Reşiţa se află în proces de insolvenţă, iar autorităţile locale refuză să se mai implice financiar.

Metalul se află într-o situaţie critică, ocupând ultima poziţie a clasamentului cu doar patru puncte acumulate. Antrenorul Eugen Trică a demisionat de la gruparea reşiţeană în urmă cu o săptămână

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,30 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara