loader
Foto

Galerie foto

Fotbalul ținut în șah la Timișoara

Finanțarea cluburilor sportive de către autoritățile locale pare mai degrabă un joc de-a ”alba-neagra” în capitala Banatului.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Albă pentru baschet, handbal și rugby, unde pare să se fi găsit o soluție și neagră pentru fotbal, unde Curtea de Conturi București a confirmat săptămâna aceasta că administrația locală nu poate susține cu bani sportul rege.

Cu zvonuri, ce bântuie prin vestiare, de schimbare a antrenorului principal, Florin Marin, cu jucători vlăguiți și apatici și cu o situație în clasament tot mai critică după înfrângerea de pe teren propriu cu Voluntari, ACS Poli pare să fi primit lovitura de grație acolo unde doare cel mai tare: la bani.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, amenință autoritatea de control a statului cu justiția și pare a lăsa să se înteleagă faptul că mai are un as în mânecă în privința finanțării, cu condiția ca echipa să se salveze de la retrogradare, să obțină licența și să evolueze și în sezonul viitor în primul eșalon.

Rămâne de văzut care e strategia primarului în condițiile unui an electoral, știut fiind faptul că pentru mulți dintre detractorii săi echipa de fotbal reprezintă o ”vulnerabilitate” a edilului.

Nicolae Robu vine în direct ”În prelungiri” pentru a-și împărtăși public planurile de salvare ale unui proiect pe care și l-a asumat încă de la începutul mandatului său.

În partea secundă a emisiunii rugbyul va fi ”cap de afiș”. Valentin Popârlan, internaționalul care a înscris eseul decisiv în victoria cu Spania și managerul sportiv de la RCM Timișoara Saracens, Attila Brosovski, vor creiona sezonul competițional de la care fanii așteaptă cel puțin performanțele sezonului trecut.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 20.02.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 21.02.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara