loader
Foto

Galerie foto

Fotbalul şi voleiul pe plajă în vremea caniculei

Timişoara îşi împarte pasiunile sportive între „Balcaniada” U20 de pe plaja amenajată în Parcul Rozelor şi fotbalul de primă ligă de pe stadionul „Dan Păltinişanu”.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Echipele din primul eşalon continuă întăririle după un debut în care mai nicio grupare nu a rupt gura târgului. ACS Poli Timişoara nu face excepţie.

Fără punct acumulat, echipa lui Dan Alexa îl repatriază pe Srdjan Luchin şi este în discuţii avansate cu un alt fost campion, Gabriel Iancu.

Pe de altă parte, migraţia produselor juvenile ale clubului către echipe din afara României tinde să ia amploare, după mediatizatul transfer al lui Dragomir la Arsenal, un alt internaţional al Timişoarei, Patrick Peter, luând calea Angliei, la Sunderland. Asta în timp ce presa speculează posibile neînţelegeri între club şi Liceul cu Program Sportiv Banatul Timişoara.

În studio vine fostul jucător şi conducător de la Poli, Călin Rosenblum, alături de unul dintre cei mai versaţi agenţi de jucători din fotbalul românesc, Florin Iacob.

În partea a doua, seria evenimentelor dedicate voleiului pe plajă continuă la Timişoara cu Campionatele Balcanice sub 20 de ani, unde lotul coordonat de timişoreanul Dan Jitaru are şanse mari de a –şi trece în palmares medalii atât la fete, cât şi la băieţi.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 25.07.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 26.07.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

4:00 Descoperă vestul

7:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara