loader
Foto

Galerie foto

Gala de Blues Jazz Kamo 2017

Ediţia a 27-a are loc la Sala Capitol a Filarmonicii din Timişoara, în 25 şi 26 noiembrie de la 18.00.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Gala de anul acesta îi aduce laolaltă pe scenă pe unii dintre cei mai remarcabil jazzmani autohtoni din diaspora. Spectatorii vor avea parte și de dou aniversari, pentru că pianistul Paul Weiner va împlini 70 de ani, la fel ca și toboşarul Eugen Gondi.

Johnny Bota, organizatorul Galei Blues Jazz, vine la “Ora regiunii” cu amănunte și cu un invitat, Paul Weiner.

Timișoara este și a fost întotdeauna un punct de reper important în ceea ce priveste inovarea și răspândirea ideilor noi. TEDx PiațaVictoriei dorește să continue această tradiție și să pună orașul și pe harta TED - Ideas worth spreading ( Idei care merită să fie răspândite).(w500)

Experiența unică pe care poate fi trăită la TEDx PiațaVictoriei este dată de speakerii live, performeri, vizionări TEDTalks și sesiunile de networking care au ca scop conectarea cu alți oameni din comunitatea locală.

Paul si Mihaela Colcea, organizatori ai TedEx Piata Victoriei, vin sa ne povesteasca despre acest eveniment.

"Seratele Baroce" este un proiect care se va derula pe perioada unui an școlar și se dorește a fi o stagiune de concerte ținute de elevii Colegiului Național de Artă “Ion Vidu” , fiecare dintre concerte reprezentând un stil distinct.

Primul concert susținut de elevi, concertul de deschidere a stagiunii, va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie, la Muzeul de Artă din Timișoara, sub denumirea de "Serata Preclasică". Tinerii muzicieni vor interpreta arii și piese scrise în perioada preclasică.

Prof. Roxana Maniu, inițiatoarea proiectului, ne va da detalii despre aceste concerte, dar și despre alte manifestări la care va participa cu elevii.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 22.11.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 23.11.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w882)

13:30 Europa 360 (R)

(Reluare)

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara