loader
Foto

Gala Excelenţei în Afaceri – Topul Firmelor din judeţul Timiş 2013

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în data de 17 octombrie 2014, cea de-a XXI-a ediţie a “Galei Excelenţei în Afaceri".

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Topul Firmelor din judeţul Timiş 2013 este cel mai important eveniment economic al comunităţii de afaceri din vestul ţării. O adevărată carte de vizită a succesului şi a performanţei.

Topul Exportatorilor, Trofeul Creativităţii, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior şi Trofeul de Excelenţă sunt acordate, de 21 de ani încoace, acelora care scriu istorie în domeniu. Ne sunt alături, în direct, doamna Florica Chiriţă, director general CCIAT şi dr. Adrian Bădescu, director general al unei firme clasată în Top preţ de şase ani consecutiv.

În această seară, la Muzeul de Artă al Timişoarei, are loc vernisajul expoziţiei „Ilustraţie de carte contemporană în Germania”. Pornind de la acuarelă şi ajungând la colaj şi experimente digitale, ilustraţiile reunite pe simeze acoperă un spectru larg al artei moderne. Cu amănunte ne sunt alături Livia Coloji, ilustrator în publicaţii şi cărţi pentru copii, dimpreună cu directorul centrului Cultural German din Timişoara, Alina Baciu.

Uniunea Jurnaliştilor din Banatul Istoric organizează, de trei ani încoace, evenimentul intitulat „Ziua cinstirii”. Cinstit, la cea mai recentă ediţie, a fost învăţătorul Viorel Gligor din comuna Ghiroda. Domnia sa şi-a lansat şi volumul de versuri „Pe cărarea vieţii”. Poetul-învăţător ne va fi alături împreună cu Vasile Todi, preşedinte al Uniunii Jurnaliştilor din Banatul Istoric.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 marți 7.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara miercuri 8.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+.

0:30 Izolați în România (R)

(Reluare)

1:00 În prelungiri (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara