loader
Foto

Galerie foto

Gala Laureaţilor Festivalului Concurs „Din Comoara Satului” - 2018 Ghiroda, Timiş

Joi, şi vineri la TVR 3 şi duminică la TVR Timişoara urmăriţi cele mai bune evoluţii de la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Concurs „Din Comoara Satului” de la Ghiroda.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

În luna florilor, în Banatul de câmpie, s-a desfăşurat cea de-a zecea ediţie a Festivalului Concurs „Din Comoara Satului” de la Ghiroda iar în emisiunea „Cîntec şi Poveste” de la TVR Timişoara vă prezentăm Gala Laureaţilor.

Tiberiu Ceia, Daniela Băcilă şi Gelu Stan din juriul festivalului dar şi Felician Ciolea alături de primarul comunei timişene Ghiroda, reprezentând organizatorii, au subliniat importanţa acestui eveniment în peisajul festivalurilor de gen din ţară, a promovării şi susţinerii tinerilor interpreţi talentaţi.

Acompaniamentul a fost susţinut de către orchestra profesionistă BANATUL din Timişoara, dirijată de Mădălin Luca!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 7.06.2018, de la ora 19.00 (cu reluare vineri 8.06.2018 de la orele 2.00 și 9.00) iar pe TVR Timişoara duminică 10.06.2018 de la ora 18.30.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

(w882)

15:30 Minorităţi în limba sârbă

16:00 Prim plan obiectiv – direct

prima parte
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara