loader
Foto

Giorgiana este mamă a doi copii, ambii diagnosticați cu autism

Acest reportaj nu este despre Radu. Nici despre Alex. Nu este nici despre Asociația 'Alex, Radu şi autismul' şi nici măcar despre autism. Este despre iubire. Poate singura, necondiționată. Iubirea de părinte.

 

Ana Maria Chevereșan
Reporter Special

Acest reportaj nu este despre Radu. Nici despre Alex. Nu este nici despre Asociația 'Alex, Radu şi autismul' şi nici măcar despre autism.

Este despre iubire. Poate singura, necondiționată. Iubirea de părinte.

Giorgiana este mamă a doi copii, ambii diagnosticați cu autism. A renunțat la carieră, la timpul dedicat ei şi la visele din tinerețe. Și-a făurit alt vis: acela de a-și vedea copiii în siguranță, atunci când vor ajunge la maturitate.

Fiecare zi şi fiecare actiune a sa sunt în beneficiul lor, pentru a le asigura terapiile necesare si a se asigura ca sunt înconjurați de iubire.

Un reportaj emoționant, la Reporter Special.

Reporter: Ana Maria Chevereșan, Imaginea: Marius Danci, Montajul: Silviu Mandravel

Emisiunea "Reporter Special" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 25.05.2019 de la ora 19.30 (cu reluare duminică 26.05.2019 de la ora 13.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalele digitale 85 UPC și 107 DIGI.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe canalul de YouTube @TVRTimișoara și pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și în playerul de mai sus.

(w882)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

11:30 Harta secretă (R)

(Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara