loader
Foto

Iarnă+ brambureală= meci internațional de rugby anulat

Echipa franceză Stade Francais a refuzat să intre pe gazon pentru că l-a considerat impracticabil.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Meciul de rugby dintre Timişoara Saracens (campioana României) şi echipa franceză Stade Francais din Challenge Cup care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara a fost anulat din cauza stării terenului de joc.

Echipa franceză a refuzat să intre pe gazon pentru că l-a considerat impracticabil. Asta în ciuda eforturilor staff –ului timişorean.

Autorităţile judeţene şi şi oficialii Clubului Sportiv Municipal Timişoara pasează vina de la unul la celălalt. În acest timp reprezentanţii primăriei cer ca stadionul să intre în administrarea autorităţii locale.

Imaginea sportului românesc a fost însă afectată de anularea meciului. La Ediţia de vest încercăm să aflăm dacă măcar pe viitor asemenea situaţii pot fi evitate.

În studio sunt invitați Dan Dinu (finanţator Timisoara Saracens), Adrian Negoiţă (preşedinte Comisia pentru Cultură, Tineret şi Sport, Consiliul Judeţean Timiş) și Adrian Schindarli (jurnalist Radio Timişoara).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 16.01.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 17.01.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara