loader
Foto

Iarna în vest

Despre modul în care s-au organizat autorităţile din judeţele din vestul ţării pentu a controla situaţia cauzată de ger discutăm astăzi la Ediţia de Vest.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Iarna a pus stăpânire şi pe vestul ţării chiar dacă situaţia nu poate fi comparată cu cea din judeţele Constanţa sau Brăila unde drumurile au foast blocate şi mai multe sate izolate.

Codul portocaliu de ger durează până mâine, iar în Arad, Caraş Severin, Hunedoara şi Timiş temperaturile au coborât mult sub 0 grade. Despre modul în care s –au organizat autorităţile din judeţele din vestul ţării pentu a controla situaţia cuzată de ger discutăm astăzi la Ediţia de vest de la ora 18.30 pe TVR Timişoara şi TVR+.

Invitații emisiunii sunt sunt Mircea Băcală (prefectul judeţului Timiş), Dr. Mihai Grecu (şeful UPU Timiş) și Herbert Grun (secretar executiv al Federaţiei Caritas al Diecezei Timişoara).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 09.01.2017, de la ora 18:30, cu reluare marți 10.01.2017 la ora 11:00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului TVR Timișoara.

 

 

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara