loader
Foto

Galerie foto

ICIM Goldis Arad, ultimul bal...

Echipa de baschet Universitatea Goldiș ICIM Arad parcurge unul din cele mai dificile momente din istoria sa.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

La Arad, baschetul feminin s-a identificat în ultimi 20 de ani cu performanţa şi lupta pentru trofee, palmaresul celei mai titrate echipe a ultimelor decenii fiind impresionant: 9 titluri de campioană, două cupe ale României şi trei Ligi ale Europei Centrale.

Acum, Universitatea Goldis ICIM parcurge unul din cele mai dificile momente din istoria sa, dar nu depune armele în ciuda problemelor financiare şi a perspectivei de a evolua în continuarea acestui sezon cu o formulă văduvită de principalele jucătoare.(w500)

Jasmin Gill a părăsit deja corabia înregimentându-se către campionatul Greciei, în vreme ce principala marcatoare a sezonului, Monique Reid, e cu bagajele la uşă.

Adversara în ultimul meci al anului este Sepsi Sfântu Gheorghe iar meciul cu vicecampioana României poate fi ultimul în actuala formula de echipă pentru galben-albastrele din oraşul de pe Mureș.

Vedem baschet în direct din Liga Naționala feminină: Universitatea Goldis ICIM Arad - Sepsi Sfantu Gheorghe, luni 28.12.2015, la TVR 3 şi TVR Timişoara de la ora 20.00.

Înregistrarea integrală a meciului este disponibilă mai jos.

Producția: Car TVR Timișoara. Comentatori: Florin Mihoc și Florin Cărăbaș.


 

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara