loader
Foto

La "Cântec și Poveste" îl sărbătorim pe interpretul Gheorghe Călţun Brancu

De ziua lui, Ghiţă Călţun Brancu vine cu noi înregistrări şi surprize tematice în cântecele sale!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

La Cântec şi Poveste, îl sărbătorim pe interpretul cărăşan Gheorghe Călţun Brancu, care aduce în atenţia publicului o temă puţin abordată în folclorul bănăţean.

Alături de el, aflăm şi parte din povestea de dragoste şi cântec a lui Carmen Popovici şi Sorin Dumbravă. Aradul ne trimite ca emisar al cântecului zărăndan pe Daniela Dudaş iar pe urmele emisiunii Tezaur Folcloric, am ajuns şi în Hunedoara cu Alisa Toma.

La rubrica Arhiva TVR vă surprindem cu o inregistrare unicat din anii `80, în care îi regăsim pe fraţii Gheza şi Luca Novac, precum şi interpreta Anica Todor!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 22.11.2018, de la ora 19.00 (cu reluare vineri 23.11.2018 de la orele 2.00) iar pe TVR Timişoara duminică 18.11.2018 de la ora 18.30 (cu reluare sâmbătă 25.11.2018 de la orele 12.30).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara