loader
Foto

În luna ianuarie îl omagiem pe Achim Nica

Tânăra generaţie îndrăgostită de cântecul vechi popular. Moment de aducere aminte Achim Nica.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Trei tineri interpreţi timişeni şi reprezentanţi de seamă ai cântecul bănăţean, Georgiana Necşa, Ciprian Pop şi Florin Boita în dialog cu Felicia Stoian la TVR Timişoara.

Repertoriul vechi şi cel actual, alegerea sa, izvoarele cântecului tradiţional, evoluţia stilului de interpretare ... sunt doar cateva din temele dezbătute în acestă ediţie a emisiunii Cântec şi Poveste!

În luna ianuarie îl omagiem pe unul dintre cei mai mari rapsozi ai Banatului - Achim Nica, iar Arhiva Televiziunii Romăne ne este de mare ajutor în acest sens.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi, 18.01.2018, de la ora 19.00, iar pe TVR Timişoara sâmbătă, 20.01.2018, de la ora 19.00.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


 

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara