loader
Foto

În memoria „Unicului Căpitan” – Michael Klein

Fostul mare jucător şi căpitan al Corvinului Hunedoara a plecat dintre noi în urmă cu 22 de ani.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

La comemorarea din acest an va fi lansată o carte dedicată vieţii şi carierei marelui fotbalist, urmând să fie lansat şi un film documentar realizat de către fiica sa, Dominique. Cartea lui Nicolae Stanciu, Klein, căpitanul lui Lucescu, va fi lansată în data de 1 februarie, la Hunedoara.

Despre volum, despre ce a însemnat sportivul Mişa Klein pentru fotbalul „mare”, dar şi despre alte apariţii ale editurii Diacritic, ne povesteşte, în direct, poetul şi editorul Adrian Bodnaru.

Cea de-a doua parte a emisiunii din această seară este rezervată unor tineri artişti talentaţi şi entuziaşti. Arădenii Paul Feier şi David Iancu, studenţi ai Facultăţii de Arte din Timişoara, sunt doi dintre aceia care dau mari speranţe viitorului artei din vestul ţării.

Plasticianul Dan Toma, acela care-i coordonează în orice fel de demers, este unul dintre dascălii care şi-au făcut un scop din a descoperi şi a promova tinerele talente.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, marți 27.01.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 28.01.2015 la ora 11.30.

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Regatul Sălbatic

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara