loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": alegeri importante pentru fotbalul românesc

În pauza competițională,  la Timişoara facem analize, calcule şi prefaţăm evenimentul important pentru fotbal din 5 martie: alegerile pentru preşedinţia FRF.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Fotbalul românesc e în fierbere, la alegerile pentru preşedinţia FRF anunţându-şi candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu.

În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor după ce Mircea Sandu a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

De la Timişoara facem analize, calcule şi prefaţăm evenimentul din 5 martie în două reprize.

(w882)

În prima, alături de profesorul Jackie Ionescu, în studio vor fi Tiberiu Lajos, fost arbitru internaţional şi actualmente vicepreşedinte la federaţia de minifotbal şi Valentin Velcea, director sportiv la prim-divizionara ACS Poli Timişoara.

Secunda parte e prilejul de a vedea cum se raportează la fotbalul „mare” cel feminin, alături de antrenorul echipei de primă ligă CFR Timişoara, Florin Bugar şi de golgetera de la „Gara mare”, Larisa Sîrbovan.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 1.02.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 1.02.2014 la ora 23.30 și luni 3.02.2014 la ora 15.30.

(w882)

15:30 Minorităţi

16:00 Cântecul de acasă

- direct
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara