loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": alegeri importante pentru fotbalul românesc

În pauza competițională,  la Timişoara facem analize, calcule şi prefaţăm evenimentul important pentru fotbal din 5 martie: alegerile pentru preşedinţia FRF.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Fotbalul românesc e în fierbere, la alegerile pentru preşedinţia FRF anunţându-şi candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş şi fostul internaţional Gheorghe Popescu.

În afară de aceştia, numele altor oameni de fotbal au fost vehiculate că se vor afla pe lista candidaţilor după ce Mircea Sandu a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei.

De la Timişoara facem analize, calcule şi prefaţăm evenimentul din 5 martie în două reprize.

(w882)

În prima, alături de profesorul Jackie Ionescu, în studio vor fi Tiberiu Lajos, fost arbitru internaţional şi actualmente vicepreşedinte la federaţia de minifotbal şi Valentin Velcea, director sportiv la prim-divizionara ACS Poli Timişoara.

Secunda parte e prilejul de a vedea cum se raportează la fotbalul „mare” cel feminin, alături de antrenorul echipei de primă ligă CFR Timişoara, Florin Bugar şi de golgetera de la „Gara mare”, Larisa Sîrbovan.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 1.02.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 1.02.2014 la ora 23.30 și luni 3.02.2014 la ora 15.30.

(w882)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara