loader
Foto

Galerie foto

"În Prelungiri": Aradul dă o campioană națională la ciclism. Fotbalul intră în iarnă

Aradul nu are velodrom, nu are condiţii pentru antrenamentele de ciclism, dar are o sportivă campioană a României: Alexandra Lazăr.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Condiţiile meteorologice au tras mai degrabă cortina peste liga secundă a fotbalului autohton. Ultima etapă a sezonului actual devine prilej de analiză şi de comentarii pentru echipele din regiune, alături de profesorul Jackie Ionescu, de primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, dar şi de reprezentanţi ai primei divizionare ACS Poli Timişoara.

În partea secundă marcăm încă un paradox al sportului autohton: Aradul nu are velodrom, nu are condiţii pentru antrenamentele de ciclism, dar are o sportivă campioană a României, Alexandra Lazăr.

Tradiţia ciclismului arădean merge mai departe, în condiţii grele, purtată de efortul şi entuziasmul unor oameni deosebiţi. Povestea unei „puştoaice” simpatice şi secretul ce stă în spatele unor performanţe incredibile ... despre tenacitate şi rezistenţă, sâmbătă „În prelungiri”.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 30.11 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 30.11 la ora 23.00 și luni 2.12 la ora 15.30.

(w882)

 

11:00 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara