loader
Foto

“În prelungiri” are parte de… prelungiri

Începând cu 17 aprilie, în grila de primăvară a TVR 3 şi TVR Timişoara, cea mai longevivă emisiune sportivă realizată în România, În prelungiri, se va difuza în fiecare zi, de luni şi până vineri, în direct de la ora 16.00.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Echipei de realizatori de la Timişoara i se adaugă colegii de la studiourile teritoriale de la Cluj, Craiova, Iaşi şi Târgu Mureş cu intervenţii în direct de la cele mai importante competiţii sportive din ţară, reportaje şi comentarii din miezul evenimentelor şi portrete ale personalităţilor ce au marcat lumea sportului de la noi.

Proiectul, unic în peisajul media autohton, aduce la aceeaşi masă fotbalul cu discipline despre care lumea televiziunilor din România vorbeşte prea puţin sau chiar deloc.

Maniera relaxată a dezbaterilor din platou alături de Florin Mihoc, asociată unei distribuţii selecte de invitaţi şi unor informaţii în premieră atent alese, fac din noul format “În prelungiri” un veritabil magazin de actualitate sportivă.

Emisiunea, difuzată în direct pe TVR Timişoara şi TVR 3 de la ora 16.00 şi reluată în ziua următoare de la ora 9.00, poate fi recepţionată şi online pe tvrplus, dar şi pe TVR HD de la ora 22.00.

 

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara