loader
Foto

“În prelungiri” are parte de… prelungiri

Începând cu 17 aprilie, în grila de primăvară a TVR 3 şi TVR Timişoara, cea mai longevivă emisiune sportivă realizată în România, În prelungiri, se va difuza în fiecare zi, de luni şi până vineri, în direct de la ora 16.00.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Echipei de realizatori de la Timişoara i se adaugă colegii de la studiourile teritoriale de la Cluj, Craiova, Iaşi şi Târgu Mureş cu intervenţii în direct de la cele mai importante competiţii sportive din ţară, reportaje şi comentarii din miezul evenimentelor şi portrete ale personalităţilor ce au marcat lumea sportului de la noi.

Proiectul, unic în peisajul media autohton, aduce la aceeaşi masă fotbalul cu discipline despre care lumea televiziunilor din România vorbeşte prea puţin sau chiar deloc.

Maniera relaxată a dezbaterilor din platou alături de Florin Mihoc, asociată unei distribuţii selecte de invitaţi şi unor informaţii în premieră atent alese, fac din noul format “În prelungiri” un veritabil magazin de actualitate sportivă.

Emisiunea, difuzată în direct pe TVR Timişoara şi TVR 3 de la ora 16.00 şi reluată în ziua următoare de la ora 9.00, poate fi recepţionată şi online pe tvrplus, dar şi pe TVR HD de la ora 22.00.

 

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara