loader
Foto

"În Prelungiri": În Liga 2 se complică situația echipei din Caransebeș

Gaz Metan Mediaş a obţinut prima victorie cu Leo Grozavu, antrenorul instalat pe banca tehnică acum două săptămâni.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara
Telejurnal Regional TVR Timișoara

Medieşenii s-u impus fără emoţii cu 5-0 în deplasare la FC Caransebeş, deşi au deschis scorul abia după o jumătate de oră.

Golurile au fost marcate de Abrudan (2), Lullaku şi Buziuc (2).

Cu acest success, medieşenii se menţin în cursa pentru promovarea în prima ligă, mai ales că liderul FCM Baia Mare a cedat pe teren propriu în faţa Universităţii Cluj, scor 0-1.

În schimb, FC Caransebeş continuă seria neagră de cinci meciuri consecutive fără victorie. Puteţi viziona mai jos rezumatul partidei.

Reporter: Vasile Neamțiu.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,30 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


 

 

10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)
 
TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

 

#tvrtimisoara