loader
Foto

"În Prelungiri": un weekend la vârf atât la fotbal cât și la rugby

Două partide cu grad ridicat de interes desfășurate la Timișoara în acest weekend la fotbal și rugby sunt analizate la "În Prelungiri".

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

După gura de oxigen obținută în fața Viitorului lui Hagi în etapa trecută, trupa lui Alexa speră să producă surpriza pe teren propriu în fața liderlui Ligii, Steaua București.

Mânați de sonoritatea numelui pe care îl înfruntă, suporterii par să fi luat Dan Păltinișanu din nou cu asalt, o eventuală figură frumoasă a celor de al ACS Poli putând însemna și o reabilitare în plan moral după etape de fotbal cenușiu.

Prefațează disputa de pe teren în studioul TVR Timișoara două figuri exponențiale ale istoriei celor două grupări, profesorul Jackie Ionescu, respectiv Iosif Rotariu.

Partea a doua a emisiunii analizează post factum primul derby al actualului sezon al Superligii CEC Bank la rugby, RCM UVT Timișoara și CSM Baia Mare. Vin să tragă concluzii la foarte cald doi dintre Stejarii bănățenilor, căpitanul Stelian Burcea și Valentin Popârlan.

Emisiunea se difuzează concomitent pe TVR Timișoara și TVR3 sâmbătă 5.04.2014 la ora 17.00, cu reluare pe ambele canale sâmbătă 5.04.2014 la ora 23.30 și luni 7.04.2014 la ora 15.30.

 

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara