loader
Foto

Galerie foto

Începe „Eurothalia”!

Finalul de saptămâna aduce, din nou, la Timişoara teatrul în prim-plan.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Teatrul German de Stat Timişoara împreună cu Primăria Municipiului Timişoara, organizează în perioada 7 – 14 octombrie 2016, cea de-a VI-a ediţie a Festivalului European de Teatru „Eurothalia”

Programul acestei ediţii prezintă opere ale unor importante companii de teatru europene, precum SHE SHE POP, RIMINI APPARAT, TEATRUL MAXIM GORKI din Germania, MATARILE TEATRO din Spania, DOLLAR DADDY’S din Ungaria, precum şi spectacole realizate de creatori inovatori precum DAVID ESPINOSA, MAJA KLECZEWSKA, GISÈLE VIENNE.

Spectatorii vor avea ocazia să vizioneze unele dintre cele mai recente producţii ale Teatrului German de Stat Timişoara.

Cu amănunte legate de program vin Iona Iacob, director al Teatrului German de Stat şi teatrologul Andreea Andrei, selecționera festivalului.(w500)

RADU HERJEU este jurnalist şi scriitor şi are peste 20 de ani de experienţă în televiziune, radio şi presă scrisă.

În prezent este membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului.

La « Ora regiunii » vom dezbate alaturi de el teme precum «oglinda mişcătoare » care este televiziunea, despre felul în care funcţionează ea în România şi despre modul în care acesta ne influenţează comportamentul.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 5.10.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 6.10.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara