loader
Foto

Galerie foto

Începe StudentFest 2015!

Timp de 10 zile, între 7 şi 16 mai Timisoara intră în CONFLICT!

 

Roxana Morun
Ora regiunii

În 2015 StudentFest, festivalul de artă şi cultură studenţească ajuns la cea de-a 24-a ediţie, vrea să tragă un semnal de alarmă asupra conflictelor, îndemnând transpunerea acestora doar în artă, fapt pentru care lansează tema CONFLICT, ca idee de pornire pentru fiecare dintre secțiunile festivalului.

Conflictul dintre generații, conflictul dintre culturi, conflicte familiale, conflicte naționale, conflicte interpersonale, interetnice sau internaționale sunt toate prezente în viața noastră cotidiană.

StudentFest este un proiect de mare anvergură ce aduce în același spațiu oameni din mai multe domenii: arhitectură, arte stradale, arte video, ceramică, dans, design vestimentar, experimentarium, fotografie, grafică, literatură, muzică, pictură, publicitate, sculptură, teatru. Despre surprizele ediţiei de anul acesta vom povesti chiar cu organizatorii.

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 7 – 10 mai 2015, la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a patra ediţie a expoziţiei internaţionale specializată în construcţii, amenajări interioare și exterioare, mobilier, instalații și energie - UNIVERSUL CASEI TALE.

Manifestarea va reuni producători, distribuitori, în marea lor majoritate reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, dar şi din străinătate. Pentru publicul profesionist și cel avizat, în data de 8 mai 2015, cu începând de la ora 1100, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, va avea loc simpozionul cu tema: ”Planul Urbanistic General. Eficiență și Reabilitare. ORIZONT 2020"

Despre relaţiile de colaborare ale CCIAT cu Ungaria în contextul participării unei delegaţii de 10 firme maghiare, condusă de preşedintele CCI Szolnok (membră a Asociaţiei CCI din Euroregiunea DKMT), la simpozion şi despre parteneriatul de afaceri din cadrul expoziţiei vom discuta cu doamnele Florica Chiriţă, Director General, şi Rodica Olinic, consilier Relatii Publice al CCIAT.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 6.05.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 7.05.2015 la ora 11.30.

(w882)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara