loader
Foto

Începe TimiShort, festivalul de filme scurte cu bătaie lungă!

Festivalul Internațional de Film Timishort se va desfăşura între 15 şi 18 octombrie la Timișoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Scurtmetrajul este baza iniţierii în film şi cea mai uşor digerabilă formă a acestuia. Echipa festivalului a promovat de la început filmele de autor, favorizând filmele în premieră naţională şi/sau internaţională.

Secţiunile competiţionale ale Timishort FF sunt: Competiţia Internaţională, Competiţia Naţională, Videorama (secţiune dedicată filmelor experimentale).

Festivalul prezintă şi sectiuni necompetiţionale şi programe conexe, dedicate unui public larg.

Unul dintre scopurile majore a festivalului a fost să readucă printre spectatori magia de a vedea un film pe marele ecran. TimiShort se mândreşte cu un public din ce în ce mai mare de la an la an.

Festivalul International de Film Timishort înlesneşte întâlnirea dintre autori de filme, profesionişti ai industriei şi publicul larg. Despre ediţia din acest an ne va da amanunte Cristina Docea, unul dintre organizatorii TimiShort.

Lions Diamond este unul dintre cele mai active cluburi de servicii din Timişoara. Cele peste 30 de doamne din acest club organizează în fiecare an acţiuni care au ca beneficiari copii, vârstnici sau persoane defavorizate.

Lions Diamond este însă clubul care a adus în România Concursul de interpretare muzicală Lions. Anul acesta instrumentul la care s-a cântat a fost clarinetul, iar reprezentantul Romaniei, Radu Greluş, s-a situat pe locul 3, la competiţia internaţională.

Despre toate aceste acţiuni vom povesti cu domana avocat Mihaela Galanton, preşedinta clubului Lions Diamond Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 14.10.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 15.10.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara