Începe TimiShort, festivalul de filme scurte cu bătaie lungă!
miercuri, 14 octombrie 2015
Festivalul Internațional de Film Timishort se va desfăşura între 15 şi 18 octombrie la Timișoara.

Scurtmetrajul este baza iniţierii în film şi cea mai uşor digerabilă formă a acestuia. Echipa festivalului a promovat de la început filmele de autor, favorizând filmele în premieră naţională şi/sau internaţională.

Secţiunile competiţionale ale Timishort FF sunt: Competiţia Internaţională, Competiţia Naţională, Videorama (secţiune dedicată filmelor experimentale).

Festivalul prezintă şi sectiuni necompetiţionale şi programe conexe, dedicate unui public larg.

Unul dintre scopurile majore a festivalului a fost să readucă printre spectatori magia de a vedea un film pe marele ecran. TimiShort se mândreşte cu un public din ce în ce mai mare de la an la an.

Festivalul International de Film Timishort înlesneşte întâlnirea dintre autori de filme, profesionişti ai industriei şi publicul larg. Despre ediţia din acest an ne va da amanunte Cristina Docea, unul dintre organizatorii TimiShort.

Lions Diamond este unul dintre cele mai active cluburi de servicii din Timişoara. Cele peste 30 de doamne din acest club organizează în fiecare an acţiuni care au ca beneficiari copii, vârstnici sau persoane defavorizate.

Lions Diamond este însă clubul care a adus în România Concursul de interpretare muzicală Lions. Anul acesta instrumentul la care s-a cântat a fost clarinetul, iar reprezentantul Romaniei, Radu Greluş, s-a situat pe locul 3, la competiţia internaţională.

Despre toate aceste acţiuni vom povesti cu domana avocat Mihaela Galanton, preşedinta clubului Lions Diamond Timişoara.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 14.10.2015 la ora 20.00, cu reluare joi 15.10.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


 • 21:18
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte