loader
Foto

Întâlniri cu iz magic la "Ora Regiunii"

„Peripatetica” este o călătorie în lumea ştiinţelor şi-a artelor, deopotrivă.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Evenimentul, organizat de către Fundaţia Archaeus şi Universitatea de Vest din Timişoara, va avea loc la Oraviţa, în Teatrul Vechi, între 16 şi 18 iulie.

Ediţia din acest an (cea de-a patra, mai exact), propune tema „Forme şi Structuri”, iar conferinţele vor acoperi o arie largă de domenii: de la istorie şi economie până la fizică şi muzicologie.

Amănunte primim, în direct, dinspre doamnele Maria Dragomirescu şi Cornelia Vizman, însoţite de către sociologul Bogdan Nadolu.

Cea de-a doua parte a serii este dedicată unei discuţii profesioniste legată de PR.

PR-ul nu este nici pe departe un domeniu la care se pricepe toată lumea, aşa precum, din păcate, e tot mai mult perceput. Cel mai important ar fi să înţelegem că noţiunea de „Public Relations” nu e nici pe departe echivalentă unui concept împământenit, anume acela de „Relaţii cu Publicul”.

De aici ne propunem să dăm start discuţiei la care vor lua parte doi dintre oamenii care fac, cu adevărat, PR Cristina Puţan şi Oltea Zambori.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 7.07.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 8.07.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

14:30 Cult@art

15:30 Minorităţi

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara