loader
Foto

Galerie foto

Invitaţi speciali în Festivalul „Mariana Draghicescu” – Timişoara 2015

Olguţa Berbec, Dumitru Teleagă, Alexandru Pugna şi Vasile Conea au fost invitaţi speciali în Festivalul „Mariana Draghicescu” – Timişoara 2015.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Câştigătoare a Marelui Premiu al Festivalului Naţional Concurs “Mariana Draghicescu” în anul 2006, mehedinţeanca Olguţa Berbec a confirmat în timp, devenind una dintre cele mai îndragite interprete din tânăra generaţie.

În această ediţie a emisiunii Cântec şi Poveste, Olguţa cântă în recital alături de orchestra ansamblului profesionist Banatul din Timişoara la cea de-a XIII –a ediţie a festivalului iar arhiva TVR Timişoara ne ajută să o revedem în ipostaza de concurent în cea de-a V- a ediţie a Festivalului Concurs “Mariana Drăghicescu”.

Cântecul bănăţean ne este adus de către Vasile Conea, prieten drag al regretatei artiste dar şi de cărăşanul Dumitru Teleagă iar plaiurile năsăudene sunt frumos cantate de către Alexandru Pugna.

Glasul Marianei Drăghicescu va întregi acest tablou al cîntecului popular românesc.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 15.10.2015 de la ora 20.00.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara