loader
Foto

Galerie foto

Invitaţi speciali în Festivalul „Mariana Draghicescu” – Timişoara 2015

Olguţa Berbec, Dumitru Teleagă, Alexandru Pugna şi Vasile Conea au fost invitaţi speciali în Festivalul „Mariana Draghicescu” – Timişoara 2015.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Câştigătoare a Marelui Premiu al Festivalului Naţional Concurs “Mariana Draghicescu” în anul 2006, mehedinţeanca Olguţa Berbec a confirmat în timp, devenind una dintre cele mai îndragite interprete din tânăra generaţie.

În această ediţie a emisiunii Cântec şi Poveste, Olguţa cântă în recital alături de orchestra ansamblului profesionist Banatul din Timişoara la cea de-a XIII –a ediţie a festivalului iar arhiva TVR Timişoara ne ajută să o revedem în ipostaza de concurent în cea de-a V- a ediţie a Festivalului Concurs “Mariana Drăghicescu”.

Cântecul bănăţean ne este adus de către Vasile Conea, prieten drag al regretatei artiste dar şi de cărăşanul Dumitru Teleagă iar plaiurile năsăudene sunt frumos cantate de către Alexandru Pugna.

Glasul Marianei Drăghicescu va întregi acest tablou al cîntecului popular românesc.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 15.10.2015 de la ora 20.00.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

16:00 Caravana TVR 3

17:30 Selfie

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara