loader
Foto

Invitaţi speciali la Festivalul Folcloric „Achim Nica” – Obreja, Caraş Severin

Dumitru Teleagă şi Vasile Conea au fost invitaţii speciali la Festivalul Folcloric „Achim Nica” – Obreja, Caraş Severin

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

În această ediţie, v-am invitat pe Valea Bistrei în Caraş Severin să urmăriţi a IV – a ediţie a Festivalului Folcloric „Achim Nica”, organizat de Primăria şi Consiliul Local Obreja.

Pe scena Căminului Cultural din localitate au evoluat tineri interpreti bănăţeni Sandra Lăzărescu, Ciprian Pop şi Doriana Talpeş dar şi rapsozi ai locului Nicolae Bistrian, Crăciun Pârvu şi Petrică Orbulescu care au interpretat şi cântece din repertoriul lui Achim Nica. Invitaţi speciali au fost Dumitru Teleagă şi Vasile Conea.

Ansamblurile Obrejana din localitate şi formaţia de tineret a ansamlului Banatul din Timişoara s-au întrecut în jocuri bănăţene.

Emisiunea "Cântec și Poveste" s-a difuzat pe TVR 3, joi 31.03.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 1.04.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 27.03.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 28.03.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

19:00 În prelungiri – direct

20:30 Lumea de aproape

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara