loader
Foto

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele am vorbit în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la TVR Timișoara.

 

Maestrul Ioan Fernbach nu este doar unul din marii violoniști ai țării, cu o prodigioasă carieră internațională, ci și un pedagog desăvârșit, profesor la Facultatea de Muzică de la Universitatea de Vest din Timișoara SSI alte instituții de profil, un excepțional manager de colectiv artistic și de evenimente memorabile ca fost director al Filarmonicii "Banatul" din orașul de pe Bega.

Iar în ultimii ani, Ioan Fernbach s-a ilustrat și din postura de președinte al Forumului Democrat al Germanilor din Timișoara. Anul 2023 a fost unul admirabil în cariera muzicală și organizatorică a domniei sale, culminând cu prezența președintelui Germaniei la Timișoara și în comunitatea germanilor de aici.

.

20:00 DEZBATERE ELECTORALĂ

- ALEGERI EUROPARLAMENTARE -direct

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Gheorghiță, la

Gheorghiță, la "Sarea în bucate"

publicat: miercuri, 29 mai 2024

În curând, mâncare ciobănească la "Sarea în bucate"!

Plimbare pe Bega cu

Plimbare pe Bega cu "Pelicanul" | VIDEO

publicat: luni, 27 mai 2024

Două ore de plimbare pe Bega cu plecare de la D'arc pe mal până la ecluza de la Sânmihaiu Român, în 6 minute de imagini de suflet. Important este ...

O ediție "Forum Economic" despre cum se derulează investițiile oamenilor de afaceri italieni din România, cum percep aceștia actualitatea ...

 

#tvrtimisoara