loader
Foto

Ionuț Dolănescu şi Tiberiu Ceia, invitaţi la aniversarea Ansamblului Haţegana

Drumurile emisiunii "Cântec şi Poveste" ne-au purtat paşii în această toamnă şi la Hunedoara, să fim părtaşi la aniversarea celor 45 de ani ai Ansamblului HAŢEGANA!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Cântec, joc, voie bună, dar şi aducere aminte pentru cei care au înfiinţat ansamblul Haţegana – toate într-un spectacol de suflet pe scena Casei de Cultură din Hunedoara.

Momente muzicale cu interpreţi din Hunedoara, colaboratori ai ansamblului Haţegana: Adina Alic, Mariana Suciu, Bogdan Toma dar şi cu cei care au facut parte din familia acestui ansamblu: Marinel Boabă, Valerica Ianoşi Marian, Viorica Branduşan Lupo, Virgil Muzur la vioară, Mircea şi Mariana Risipitu la tambal şi Alexandru Muntean cu momente vesele.

Invitaţi speciali: Ionuţ Erzian – fiul regretatului coregraf Valeriu Erzian, Tiberiu Ceia, Ionuţ Dolanescu şi Maria Ciobanu.

Acompaniamentul este asigurat de orchestra ansamblului Haţegana, dirijor Adrian Zselnyan iar coregrafia dansurilor este semnata de Vasile Enea!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 26.11.2015 de la ora 20.00, cu reluare vineri 27.11.2015 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 29.11.2015 de la ora 19.00, cu reluare luni 30.11.2015 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara