loader
Foto

„Istoria rock-ului”, marca The Weekend Band

Este nu doar un concert, ci şi un concept: educativ şi cultural.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Pus în scenă de către formaţia timişoreană The Weekend Band, „Istoria rock-ului” este un slalom prin vremi şi printre mari muzicieni.

Piese precum „The Jack” (AC DC), „What’s up” (4 Non Blondes) sau „Need you tonight” (INXS) sunt reorchestrate de către componenţii TWB: Marius Fulop, Tibor Aranyi, Alex Bejenaru şi Răzvan Munteanu.

Alex şi Răzvan sunt prezenţi astă-seară în direct pentru o poveste legată de rock. Şi de aceia care i-au scris Istoria.

Asociaţia timişoreană „Iniţiativă în Educaţie” s-a raliat Fundaţiei „Noi Orizonturi” în propunerea de îmbunătăţire a programului „Şcoala altfel”.

De curând a fost organizată o dezbatere publică pe această temă, iar rezultatele discuţiilor le aflăm în această seară dinspre doi reprezentanţi ai Asociaţiei „Iniţiativă în Educaţie”: Andrada Sorca şi Ana Maria Rădoi.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 19.01.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 20.01.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Piper pe limbă

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara