loader
Foto

iTECH FORUM a reunit la Timişoara nume importante din mediul de business şi artistic

Dan Puric, Ştefan Popa Popa`s, Mircea Baniciu, Horia Colibăşanu, Stelian Acea au participat la cel mai mare eveniment din vestul ţării dedicat tehnologiei informaţiei.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Peste 400 de companii din întreaga ţară au participat, la finele săptămânii, la Timişoara, la iTECH FORUM 2015, cel mai mare eveniment din vestul ţării dedicat nevoilor de IT.

Evenimentul s-a desfăşurat după un format inedit, fiind îmbinate tehnologia cu latura umană.

Pasiunea şi performanţa au fost celebrate cu invitaţi speciali, echipamente şi tehnologie de ultimă generaţie, sesiuni dedicate specialiştilor IT, precum şi oportunităţi de networking şi socializare.

Nume importante din Timişoara şi din ţară au luat parte la eveniment. Alături de specialişti în domeniu, au fost prezenţi Dan Puric, Ştefan Popa Popa`s, Mircea Baniciu, Horia Colibăşanu, Stelian Acea.

 

9:00 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)
 
Reducerea risipei alimentare | VIDEO

Reducerea risipei alimentare | VIDEO

publicat: marţi, 19 martie 2024

A fost promulgată legea privind reducerea risipei alimentare. Magazinele și supermarketurile vor fi obligate să vândă la preț redus alimentele ...

Duminica - 17 marie, ora de la ora 16:00 și 22:00, pe TVR Timișoara, a fost difuzată o ediție specială "Cântec și Poveste".

Felicia Stoian v-a invitat  la o nouă ediție live "Cântecul  de acasă" vineri, 15 martie, de la ora 16:00.

 

#tvrtimisoara