loader
Foto

iTECH FORUM a reunit la Timişoara nume importante din mediul de business şi artistic

Dan Puric, Ştefan Popa Popa`s, Mircea Baniciu, Horia Colibăşanu, Stelian Acea au participat la cel mai mare eveniment din vestul ţării dedicat tehnologiei informaţiei.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Peste 400 de companii din întreaga ţară au participat, la finele săptămânii, la Timişoara, la iTECH FORUM 2015, cel mai mare eveniment din vestul ţării dedicat nevoilor de IT.

Evenimentul s-a desfăşurat după un format inedit, fiind îmbinate tehnologia cu latura umană.

Pasiunea şi performanţa au fost celebrate cu invitaţi speciali, echipamente şi tehnologie de ultimă generaţie, sesiuni dedicate specialiştilor IT, precum şi oportunităţi de networking şi socializare.

Nume importante din Timişoara şi din ţară au luat parte la eveniment. Alături de specialişti în domeniu, au fost prezenţi Dan Puric, Ştefan Popa Popa`s, Mircea Baniciu, Horia Colibăşanu, Stelian Acea.

 

10:30 Forum economic (R)

(Reluare)

11:30 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara