loader
Foto

Jocuri şi cântece populare la Cântecul de acasă

Ansamblul Izvoraşul din Buziaş prezintă colinde, jocuri şi cântece populare la Cântecul de acasă.

 

Felicia Stoian
Cântecul de acasă

Vineri seara la "Cântecul de acasă" primim colindători care să ne prevestească marea sărbătoare a Crăciunului şi interpreţi din Timiş, Caraş Severin şi Arad care aduc bucurie cu cântecul popular: Ramona Torzan Gomboş, Oana şi Raluca Stanca, Dorina Cerneanţu, Cornelia Lupulescu, Liliana Savu Badea,Nelu Blidariu, Adrian Stanca, Titian Puichiţă şi Cornelia Căprariu Roman.

Instrumentiştii bănăţeni Ioniţă Ienea şi Ştefan Constantin Moacă interpretează doine, hore,brăuri şi ardelene din Banatul de munte.

Emisiunea "Cântec de acasă" se difuzează pe TVR Timișoara vineri 11.12.2015 de la ora 20.00, cu reluare sâmbătă 12.12.2015 de la ora 11.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara