loader
Foto

Selfie: Oana Frențiu | VIDEO

Oana Frențiu colindă Cheile Carașovei în căutare de plante de leac, iar cremele, loțiunile și lumânările create de ea au mare succes în rândul iubitorilor de produse naturale și handmade.

 

Selfie

Despre Oana Frențiu se poate spune că a iubit natura, în toate formele ei, încă de mică. A crescut printre animale, a cules plante, a experimentat toate bucuriile traiului de la țară. Cu toate că nu a făcut studii în acest domeniu, ci a studiat Relații Internaționale și Studii Europene, iar mai apoi a lucrat într-o companie multinațională, nimic nu a putut să o împiedice să se întoarcă, într-un fel sau altul la natură.

Oanei îi plac experiențele inedite. După ce a studiat în Santiago de Compostela, a decis, după mulți ani, să făcă turul Camino de Santiago pe bicicletă. Mai apoi a plecat în Patagonia, unde a realizat că viața are un singur sens și timpul are valențe noi.

Întorsă acasă, se decide să facă un pas spre necunoscut și se întoarce la natură și în acest fel se naște brandul Doda Natural.

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara