loader
Foto

Galerie foto

La echipele de fotbal din liga secundă se sună adunarea

Echipele cărăşene au fost cele mai harnice şi dornice să se apuce de treabă în 2015.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

 

Sursa foto: www.sportvest.info

Primul care şi-a adunat efectivul a fost Alin Artimon, antrenorul celor de la FC Caransebeş. Revoluţia la echipă a început încă de săptămâna trecută, când s-a început primenirea masivă a unui lot ce a terminat sezonul de iarnă pe ultimul loc, cu doar 7 puncte.

Săptămâna acesta s-au adunat şi jucătorii Metalului Reşiţa, la o reunire în care a atras atenţia mai cu seamă postura de manager de circumstanţă a lui Dorinel Munteanu.

ACS Poli şi Şoimii Pâncota şi-au fixat data de întoarcere din vacanţă pentru luni 19 ianuarie. Timişorenii ocupă relativ confortabil poziţia de lider cu 7 puncte în faţa principalei urmăritoare şi sunt cu gândul la cantonamente, în vreme ce arădenii, cu doar 12 puncte acumulate, trag tare pentru a supravieţui în eşalonul secund.

În studioul TVR Timişoara vin: Alin Artimon, antrenorul Caransebeşului, Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara şi managerul sportiv al Pâncotei, Sorin Tarcea.

Partea secundă aduce în atenţie o disciplină mai puţin mediatizată, ciclismul. Abia ieşită din juniorat, arădeanca Alexandra Lazăr este considerată de specialişti drept cel mai bun produs al ciclismului feminin românesc din ultimii ani.

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 17.01.2015 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 18.01.2015 de la ora 0.30.

(w882)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara