loader
Foto

La mulţi ani, Marius Cîrnu!

Remus Novac şi Marius Cîrnu, două generaţii, aceeaşi dragoste – folclorul românesc!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La Colegiul Naţional de Artă “ION VIDU” din Timişoara îi urmărim pe Remus Novac şi Marius Cîrnu, elev şi profesor despre muzica intrumentală din Banat şi evoluţia ei.

Două generaţii unite prin dragostea şi devotamentul pentru folclorul românesc.

Din Arhiva TVR şi TVR Timişoara urmărim materiale cu Luţă Ioviţă, Luca Novac, Luţă Popovici, Dorin Cuibariu şi Pavel Cebzan, Gigi Tăbăcar, orchestra Radio Timişoara, etc.

Cântece bănăţene şi mehedinţene ne sunt aduse in dar de Liliana Laichici şi Olguţa Berbec.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 12.05.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 13.05.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 15.05.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 16.05.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

2:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara