loader
Foto

La Mulţi Ani pentru Iuliana Tudor şi Ansamblul Folcloric „Cununiţa” Sântana!

Sărbătorim la emisiunea “Cântec şi Poveste” pe colegii din Ansamblul Folcloric “Cununiţa” al Universităţii “Vasile Goldiş” din Sântana– Arad la cei 15 ani de existenţă.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pe scena Teatrului de Stat “Ioan Slavici” din Arad au răsunat cântece populare aduse în dar la ceas de sărbătoare de Simona Costin, Ovidiu Homorodean, Daniela Han, Ovidiu Olari, Angelica Flutur, Cristian Fodor, Olguţa Berbec, Tudor Furdui Iancu, Remus Novac.

Ansamblul Folcloric “Cununiţa” a pus în scenă, în regia şi coregrafia lui Ioan Dărău, tablouri muzical – coregrafice din patrimoniul tradiţiei populare în acompaniamentul Formaţiei “Rapsodia” – Arad, conducerea muzicala Vasile Rus.

Tot la ediţia de astăzi o aniversăm şi pe colega noastră Iuliana Tudor!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 16.06.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 17.06.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 19.06.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 20.06.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara