loader
Foto

Galerie foto

La Timişoara a avut loc a XVI–a ediţie a Festivalului-Concurs „Topul Mărţişorului”

Mădălina Mârza cântă alături de îndrăgiţi interpreţi ai Banatului în recital la Timişoara.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Bistriţeanca Mădălina Mârza, câştigătoarea Festivalului Concurs „Topul Mărţişorului” – Timişoara, ediţia a XV – a, a fost invitată în recital pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara alături de mari nume ale cântecului bănăţean: Ramona Viţa, Petrică Miulescu Irimică şi Vasile Conea.

În acompaniamentul orchestrei profesioniste Banatul, dirijată de Sebastian Roşca, au încântat publicul timişorean şi grupul vocal „Steluţe Bănăţene” al Şcolii Populare de Artă din Timişoara, coordonat de Iasmina Iova.

Gelu Stan - preşedintele juriului festivalului „Topul Mărţişorului”, ediţia a XVI – a, a decernat premiile laureaţilor din acest an. Premiul 1 a fost obţinut de cărăşanul Ioan Surdu din Teregova.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3, joi 17.03.2016 de la ora 20.00, cu reluare vineri 18.03.2016 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 20.03.2016 de la ora 19.00, cu reluare luni 21.03.2016 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)

18:30 Monocrom

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara