loader
Foto

Galerie foto

La Timişoara dovlecii sunt roz şi muzica e bună!

Campania Help25 este menită să pună bazele unui Program de Depistare Precoce a Cancerului de Sân în regiunea de Vest.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Pentru ca acest program să fie lansat, este necesară achiziţionarea unui mamograf digital performant şi întreaga infrastructură tehnică necesară bazelor de date, care să permită un bun diagnostic şi o urmărire în timp a leziunilor, pentru evaluarea eficacităţii tratamentului oncologic.

“Dovleacul Roz” este un eveniment marca Help25, care face parte din acestă campanie. Este un alt fel de a petrece Halloween-ul! Va fi o petrecere cu dovleci roz, cu o licitaţie în scop caritabil şi cu muzică de calitate.

Fondurile strânse în urma licitaţiei vor servi scopului campaniei Help 25, respectiv achiziţionarii mamografului performant, adică vor ajuta la salvarea unor vieti! “Dovleacul roz” este un eveniment dedicat sănătăţii femeilor!

Invitați în studio au fost Smaranda Marcu - PR Help 25, Dr.Mihaela Ciotea – Asociatia OncoHelp și Conf.Dr. Şerban Negru – medic primar oncolog , presedinte Asociatia OncoHelp.

Compozitorul Cari Tibor, premiat în 2013 de UNITER pentru muzică de teatru, a pus bazele unui proiect muzical şi a lansat un al doilea videoclip, intitulat “LOST GIRL”.

După clipul “Dar cu pianistul cine danseaza?”, în care Cari Tibor a cântat alături de Theater Fleas Orchestra, “Lost Girl” este un prim pas într-un proiect muzical de lungă durată, care îi va avea ca protagonişti pe compozitorul Cari Tibor şi pe violoncelistul Szabo Attila. Invitată permanentă este actriţa Sânziana Tarţa, căreia i se vor alătura şi alţi muzicieni.

Coregrafia clipului “Lost Girl” a fost realizată de Baczo Tunde, dansatorii sunt Baczo Tunde şi Alin State, iar costumele au fost realizate de Geta Medinschi.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, miercuri 29.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare joi 30.10.2014 pe TVR3 și TVR Timișoara  la orele 10.00 și respectiv 11.00).

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara