loader
Foto

La Timişoara se dă...”verde pentru biciclete”

De şase ani, de când se află pe piaţă, numărul bicicliştilor a crescut considerabil în Timişoara, parte şi datorită lobby-ului făcut de către echipa „Verde pentru biciclete”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

„Numărătoarea de toamnă 2014” a avut loc duminica asta şi a adunat, laolaltă, nu mai puţin de 1 500 de persoane. Astă-seară, în direct, depănăm amintiri, dezbatem statistici şi facem proiecte de viitor, dimpreună cu Emil Cristescu şi cu Romina Faur, project manager „Verde pentru biciclete”.

Cel de-al treilea vernisaj din cadrul proiectului „Diplomatic Art” va avea loc vineri, 17 octombrie, la Galeria Jecza din Timişoara. Expun artiştii vizuali Bea Gschwend şi Elisabeth Ochsenfeld (Germania).

Expoziţia este parte a proiectului care îşi propune să promoveze creaţia plasticienilor cetăţeni ai ţărilor care au consulate generale sau onorifice la Timişoara.

Ne este alături, în direct, Elisabeth Ochsenfeld, o iubitoare a Timişoarei cum rar mi-a fost dat să-ntâlnesc.

Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara va găzdui joi, 16 octombrie, concertul Nicu Alifantis&ZAN. Evenimentul este caritabil, organizat fiind de către Rotary Club Buziaş, în sprijinul Casei de Copii “Hansel şi Gretel” din oraşul lor.

Biletele costă 50 de lei, iar fondurile vor fi folosite pentru realizarea instalaţiei de încălzire a clădirii în care funcţionează casa de copii amintită.

Amănunte legate de eveniment aflăm de la Oliver Wehry, preşedinte Rotary Club Buziaş şi dinspre doamna Elisabeta Ţica, coordonator al Casei de Copii Hansel şi Gretel.

Emisiunea Ora regiunii se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 marți 14.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara miercuri 15.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00).

23:30 Arhiva TVR Timișoara

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara