loader
Foto

Galerie foto

La Timişoara se deschide Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun, ajuns la ediția cu numărul XI, se deschide de Ziua Naţională a României.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Acesta are loc în Piaţa Victoriei, în parcarea Modex, unde vor fi tarabele cu mâncare, dar şi în Piaţa Libertăţii, pentru prima dată în istoria oraşului.

Peste 100 de căsuţe sunt pregătite de oaspeţi, spectacole de muzică şi dans din folclorul românesc, concerte și activități pentru toate vârstele. Vizitatorii vor avea la dispoziție bucate la discreţie, cu preţuri variate, dar şi un târg de meşteşuguri cu produse tradiţionale.

Nu va lipsi nici în acest an caruselul, iar în Piața Libertăţii va fi o pădure inedită de brazi. Ne va fi alături domnul Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei, pentru a ne oferi toate detaliile inedite legate de acet târg.

Timişoara Gospel Project îşi lansează primul album!

După 12 ediţii de Timişoara Gospel Project şi peste un an de pauză de concerte, dar multă muncă pentru toţi cei implicaţi în cel mai ambiţios proiect al Asociaţiei Culturale TGP aventura muzicală a coriştilor amatori conduşi de germanul Dominic Samuel Fritz revine în forţă cu un album original intitulat "Songs of Deliverance".

Albumul conţine 12 piese compuse de dirijor. Concertul de lansare a compact discului de mult aşteptat de fani ,100% marca TGP, va avea loc duminică, 3 decembrie, la ora 17, la Filarmonica "Banatul" din Timişoara. Intrarea este liberă.

Despre ce a însemnat înregistarrea acestui disc vom pobvesti cu trei dintre membrele TGP care au participat la proiect, Veronica Ciocan, Ana Kui şi Carina Trifa.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 29.11.2017 la ora 20.00, cu reluare joi 30.11.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w882)

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara