loader
Foto

Lansare de album Amalia Gaiță și premieră la Teatrul Merlin

În 13 decembrie, de la 20:30, la Reflektor Venue, Amalia Gaiță lansează primul ei album, Melting Sun.

 

Ora regiunii

Acesta este un material vibrant, colorat, care aduce la un loc 11 teme, 11 stări. Alături de band-ul său, Amalia urmărește joaca și improvizația, atingând diverse câmpuri emoționale, printr-o fuziune de jazz, soul, funk și soft-rock, structuri contemporane, cu accente vintage.

Alaturi de Amalia Gaita vor canta Vlad Cotruş,chitară, Mihai Moldoveanu, bas, Adrian Schiopu, tobe. Invitatul special al Amaliei va fi pianistul Teodor Pop.

Amalia, care va veni însoțită de Mihai Moldoveanu, ne va povesti cum s-a nascut acest prim album din cariera ei.

Teatrul pentru Copii și Tineret Merlin mai are, la final de an, o surpriză pentru spectatorii săi:”Pantofii roșii” după Hans Christian Andersen. Premiera va avea loc în 19 decembrie , de la ora 18.00.

Spectacolului de teatru-dans, conceput de Baczo Tunde, pe muzica original a lui Cari Tibor, se adreseză adolescenților de peste 10 ani și tinerilor, dar în egală măsură și dascălilor și părinților.

„Lumea suprarealistă creată de Andersen în această poveste m-a motivat să abordez o temă strâns legată de tinerețe, actuală azi, la fel cum a fost în vremea scriitorului danez. Vanitatea și egocentrismul reprezintă o problemă pentru copiii de astăzi. Într-o societate obsedată de aparențe, elevii ajung în mod aproape natural să fie interesați de înfățișarea lor și de nimic altceva.” afirmă Baczó Tünde, cea care va veni la ”Ora regiunii”, însoțită de compozitorul Cari Tibor.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 11.12.2017 la ora 20.00, cu reluare marţi 12.12.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepţionat şi pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w882)

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara