loader
Foto

Galerie foto

Lansare de videoclip The Weekend Band

Cei cinci membri ai trupei „The Weekend Band” spun despre ei ca interpretează „the best music in town” , adică cea mai bună muzică din oraş.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Publicul i-a putut asculta cântând cover-uri în mai toate cluburile din Timişoara.

Iată însă că trupa THE WEEKEND BAND (formată din Răzvan Munteanu-voce,Vincenţiu Ghergulov-claviaturi, Sandor Tibor Aranyi-bass, Marios Fulop-percuţie şi Alex Bejenaru-chitară) e pregătită să lanseze videoclipul primului single, „Undress to kill”.

Evenimentul e prilejuit de un concert care va avea loc în Timişoara, la The Note Pub, vineri 27 martie începând cu orele 22:00.

Concertul e unul caritabil, o parte din banii obţinuţi din vânzarea biletelor, fiind donaţi Asociaţiei Sfera Timişoarei, care împreună cu Teatrul de Copii şi Tineret Merlin, va organiza în 3 aprilie, o zi specială pentru copiii defavorizaţi de la Centrele de zi din judeţul Timiş.

Despre single, clip şi concert povestim cu The Weekend Band.

La Auăleu Teatru „Ziua teatrului” ţine... o săptămână!

Între 24 şi 29 martie, cei de la Auăleu Teatru vă invită la Scârţ Loc Lejer să petreceţi alături de ei „Ziua mondială a teatrului”.

Se joacă în fiecare zi câte un spectacol, ba chiar mai mult, în 2 aprilie puteţi să participaţi la un concert al celor de la EXIT OZ.

Despre regulile lejere ale casei şi despre cum se face teatru cu voioşie, vom afla de la Christine Cizmaş şi de la Ovidiu Mihăiţă.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 23.03.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 24.03.2015 la ora 11.30.

(w882)

 

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara