loader
Foto

Lansarea albumului „Cântecul de acasă”

Maria Coman, Felicia Stoian, Ciprian Pop şi Dumitru Teleagă sunt interpreții care au participat la lansarea albumului „Cântecul de acasă”!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Joia aceasta aducem în casele telespectatorilor noştri, povestea cântecului bănăţean de pe noul album al interpreţilor Maria Coman, Felicia Stoian, Ciprian Pop şi Dumitru Teleagă, intitulat sugestiv “Cântecul de acasă”.

Lansarea acestuia s-a desfăşurat la Timişoara în cadrul celei de a XVII –a ediţii a Festivalului “Topul Mărţişorului” organizat de către Centrul de Cultură şi Artă Timiş.

Pe scena sălii Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara orchestra profesionistă dirijată de Sebastian Roşca însoţeşte şi cântecul invitatului special din Ardeal – Cristian Pomohaci iar dansatorii ansamblului Banatul se întrec în dansuri din Câmpia Timişană.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 16.03.2017 de la ora 19.00, iar pe TVR Timișoara duminică 19.03.2017 de la ora 19.00, cu reluare luni 20.03.2017 de la ora 12.00. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara