loader
Foto

Lumea colorată a Andreei Muntean (Dushky)

Andreea Muntean este artist plastic, ilustrator, fashion ilustrator şi designer. O puteți urmări în ediția din această săptămână a emisiunii "Selfie", care se difuzează la TVR 3 şi TVR Timișoara, sâmbătă,  21 aprilie, de la ora 17.30 (cu reluare duminica 22 aprilie, de la ora 12.00).

 

Roxana Morun
Selfie

Dushky, aşa cum o ştie toată lumea, este dovada că viaţă te poate duce pe poteci nebănuite.

Povestea ei artistică a început din dorinţa de a atrage atenţia colegilor de la grădiniţă şi s-a transformat dintr-un hobby într-o profesie.

A făcut Liceul de Arte Plastice şi Facultatea de Arte şi Design la Universitatea de Vest, în Timişoara, şi tot aici a făcut studiile masterale.

Are diplomă de designer vestimentar şi poate meşteri aproape orice. Coliere, cercei, îmbrăcăminte, încălţăminte personalizată, stickere, etichete de produs, ilustraţii, afişe sau campanii promoţionale, Dushky le-a făcut pe toate!

La SELFIE, veţi afla drumul Andreei printre straturi de hărtie, pânze, materiale, acuarele şi multe creioane colorate. Pentru că lumea creată de ea e una plină de farmec şi culoare!

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.10:00 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)

10:30 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)
 
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

„În prelungiri” e cel mai longeviv talk-show sportiv din România și singura emisiune prezentă neîntrerupt în grila TVR 3, încă de la lansarea ...

Fețele Albe, cetatea dacică plină de mister | VIDEO

Fețele Albe, cetatea dacică plină de mister | VIDEO

publicat: miercuri, 21 februarie 2024

Cristina Baican vă invită să urmăriți o ediție "Istorii ascunse" la TVR Timișoara.

De ce este util să ne cunoaștem arborele genealogic? |VIDEO

Marți, 20 februarie, de la ora 15.30, la „Emisiunea în limba maghiară” puteți urmări un reportaj despre cercetarea genealogică și de ce merită să ...

 

#tvrtimisoara