loader
Foto

Galerie foto

Mălina Manovici- de pe scenă pe marele ecran

A facut mai întâi Facultatea de Litere şi, la Iaşi, l-a cunoscut pe Victor Manovici, care era student la teatru şi care, mai târziu, avea să îi devină soţ.

 

Roxana Morun
Selfie

Mălina Manovici e o persona timidă. O spune chiar ea. Nu îi place să iasă în evidenţă. Deşi în copilărie cocheta cu ideea de a fi actriţă, nu credea niciodată că acest vis se va transforma în realitate. A facut mai întâi Facultatea de Litere şi, la Iaşi, l-a cunoscut pe Victor Manovici, care era student la teatru şi care, mai târziu, avea să îi devină soţ.

Visul de a deveni actriţă s-a materializat la Timişoara, unde Mălina a urmat Facultatea de Muzică şi Teatru a Universităţii de Vest.

Încă din studenţie a urcat pe scena Teatrului Naţional, unde a jucat în spectacole diverse, de la spectacole pentru copii, la cele pe texte clasice sau contemporane.

Regizorul Cristian Mungiu i-a dat, după un casting, primul ei rol într-un film şi Mălina a ajuns să joace în „Bacalaureat” şi să cunoască lumea strălucitoarea a industriei cinematografice chiar la Cannes.

Recent regizoarea Ioana Uricaru i-a încredinţat rolul Marei, rolul principal în pelicula „Lemonade”, un rol în care Mălina face o treabă extraordinară.

„Lemonade” a câştigat recent Golden Scale Best Feature Film Award la Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali - Int Crime and Punishment FF.

Despre toate acestea şi despre altele povesteşte Mălina Manovici sâmbătă, 17 noiembrie 2018, de la ora 17.30, la TVR Timişoara la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

(w882)

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara