loader
Foto

Galerie foto

Mălina Manovici- de pe scenă pe marele ecran

A facut mai întâi Facultatea de Litere şi, la Iaşi, l-a cunoscut pe Victor Manovici, care era student la teatru şi care, mai târziu, avea să îi devină soţ.

 

Roxana Morun
Selfie

Mălina Manovici e o persona timidă. O spune chiar ea. Nu îi place să iasă în evidenţă. Deşi în copilărie cocheta cu ideea de a fi actriţă, nu credea niciodată că acest vis se va transforma în realitate. A facut mai întâi Facultatea de Litere şi, la Iaşi, l-a cunoscut pe Victor Manovici, care era student la teatru şi care, mai târziu, avea să îi devină soţ.

Visul de a deveni actriţă s-a materializat la Timişoara, unde Mălina a urmat Facultatea de Muzică şi Teatru a Universităţii de Vest.

Încă din studenţie a urcat pe scena Teatrului Naţional, unde a jucat în spectacole diverse, de la spectacole pentru copii, la cele pe texte clasice sau contemporane.

Regizorul Cristian Mungiu i-a dat, după un casting, primul ei rol într-un film şi Mălina a ajuns să joace în „Bacalaureat” şi să cunoască lumea strălucitoarea a industriei cinematografice chiar la Cannes.

Recent regizoarea Ioana Uricaru i-a încredinţat rolul Marei, rolul principal în pelicula „Lemonade”, un rol în care Mălina face o treabă extraordinară.

„Lemonade” a câştigat recent Golden Scale Best Feature Film Award la Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali - Int Crime and Punishment FF.

Despre toate acestea şi despre altele povesteşte Mălina Manovici sâmbătă, 17 noiembrie 2018, de la ora 17.30, la TVR Timişoara la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.

(w882)

 

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

23:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara