loader
Foto

Galerie foto

Maratonul Inimii la Buziaş

Rotary Club Buziaş îi invită pe bănăţeni să se înscrie la Maratonul Inimii, un eveniment care va avea loc în data de 7 mai 2016.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Competiţia sportivă este organizată pentru prima oară iar membrii clubului doresc ca aceasta să devină una tradiţională.

Scopul competiției este de a promova principiilor unei vieți sănătoase, în aer liber a unui stil de viață activ, precum și pentru promovarea proiectelor asociației Rotary Club Buziaș în rândul participanților și al susținătorilor acestora.

Vom afla amănunte despre Maratonul Inimii de la George Proca şi Ionuţ Căpraru de la Rotary Club Buziaş.

A șasea ediție a Conferinței PRbeta se va desfășura în 11 și 12 mai 2016, la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran” a Universității de Vest din Timișoara.

Adresată atât celor cu experiență în comunicare, cât și celor care își doresc o carieră în domeniu, conferința își propune să îi învețe pe cei prezenți cum să-şi promoveze compania sau evenimentele într-un mod eficient, ținând cont de tendințele în comunicare recomandate de specialiștii în domeniu.

Conferința PRbeta 2016 pune accent pe tendințele din domeniul comunicării, urmând ca specialiștii în PR și comunicare să prezinte timișorenilor exemple concrete și relevante privind noile direcții și posibile strategii aplicabile pieței din România.

Conferința oferă acces la informații referitoare la PR și comunicare și explorează teme actuale din marketing. De asemenea, analizează cele mai bune practici din comunicarea evenimentelor culturale.

Despre toate acestea vom dicuta cu Oltea Zambori şi Cristina Putan, organizatoare al evenimentului.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 4.05.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 5.05.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara