loader
Foto

Medicii de familie nu semnează contractul cadru

Guvernul a decis prelungirea contractului vechi până la sfârşitul lunii iunie.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Medicii de familie au refuzat semnarea contractului cadru cu Casa de Asigurări de Sănătate care împreună cu noul cod fiscal, spun ei, ar duce la distrugerea cabinetelor individuale.

Guvernul a decis astfel prelungirea contractului vechi până la sfârşitul lunii iunie.

Principalele nemulţimiri ale medicilor de familie se referă la practicarea profesiei care, spun ei, a devenit un demers greoi, birocratic şi riscant, cu legi ambigue, softuri gratuite, dar nefuncţionale şi imputări abuzive.

Invitații emisiunii au fost Claudia Iftode (preşedinte Societatea Medicilor de Familie Timiş), Aurica Chisăliţă (preşedinte Asociaţia pentru Protecţia Pacientului Timiş), Elisabeta Spătaru (preşedinte Patronatul Medicilor de Familie Timiş) și Delia Sescu Barbu (jurnalist).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 4.04.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 5.04.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara